Over ons

MN ICT is een jong bedrijf, gestart door twee kameraden met jarenlange ervaring in het ICT vak. Doordat Michel Nijp en Ronald Mones de koppen bij elkaar hebben gestoken, is de kennis van MN ICT erg breed en weten zei voor vrijwel elk ICT probleem een passende oplossing te vinden. Wel zijn beide gespecialiseerd in verschillende onderdelen en daardoor kunnen wij veel verschillende diensten aanbieden. Ondanks dat MN ICT nog maar kort bestaat, schuilt er dus een enorme kennis achter dit bedrijf.

Specialiteiten
Zoals elk bedrijf heeft ook MN ICT hun specialiteiten in huis. Voor ons betreft dit het maken en optimaliseren van websites, gezien we hier al sinds 2002 bijna dagelijks mee bezig zijn. U bent hiervoor bij ons dus zeker aan het juiste adres. In de loopt der tijd hebben wij onze kennis uitgebreid, naar de achterliggende processen zoals webhosting, (web)mail, audiostreamen en het registreren van domeinnamen. Ook houden wij ons de laatste jaren bezig met het schrijven van APP's voor telefoons en tablets.

Ontwikkelingen
Doordat wij al zolang meedraaien in deze wereld weten wij ook dat veranderingen erg snel gaan. Daarom testen wij met enige regelmaat vernieuwingen van o.a. soft en hardware op onze eigen test omgeving. Wanneer hier geen bijzonderheden worden ondervonden na een uitgebreide test, worden de updates pas op onze klanten omgeving uitgerold.

Waarom kiezen voor MN ICT??
Bij MN ICT is klant tevredenheid het belangrijkste. Aangezien geen enkele klant gelijk is, denken wij graag mee voor een passende oplossing. Dus u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor o.a. pakket aanpassingen of overige ICT diensten. Doordat MN ICT een nog kleinschalig ICT bedrijf is, zal de communicatie vaak via een vast contactpersoon lopen. Op deze manier wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd en wordt er een persoonlijk contact opgebouwd. Mede hierdoor kunnen wij u nog beter helpen zoveel mogelijk uit de afgenomen dienst(en) te halen, met GRATIS tips uit onze jarenlange praktijk ervaring.

  • windows foutmelding
  • windows problemen opgelost
  • server reparatie

Het team

Michel Nijp

Michel Nijp

CEO

Ronald Mones

Ronald Mones

CTO

Wat doen wij

Met een website wordt een persoonlijke indruk van het bedrijf of organisatie afgegeven. Daarom gaan wij graag vooraf in gesprek om alle wensen duidelijk in beeld te krijgen. Op deze manier probeert MN ICT een website te bouwen die volledig aansluit bij uw wensen.

Ontwerp

Wanneer u zelf graag het onderhoud aan uw website van het begin of in een later stadium wil doen is dat mogelijk. Veelal wordt daarbij gebruik gemaakt van software die GRATIS is te installeren zoals Joomla, Wordpress, Drupal of ??n van de vele anderen die je hiernaast kunt vinden.

Ontwikkel

Voor het gebruik van deze GRATIS software is minimaal een webhosting pakket S nodig, deze voldoet aan alle eisen voor deze plugins!! Voor wie een Coppermine fotoalbum of phpBB forum wil gebruiken adviseren wij webhosting pakket L.

plan maken Wat doen wij
design Ontwerp
ontwikkeling Ontwikkel