Webdesign

webdesign

Met een website wordt een persoonlijke indruk van het bedrijf of organisatie afgegeven. Daarom gaan wij graag vooraf in gesprek om alle wensen duidelijk in beeld te krijgen. Op deze manier probeert MN ICT een website te bouwen die volledig aansluit bij uw wensen.

Ook wanneer u zelf graag het onderhoud aan uw website van het begin of in een later stadium wil doen is dat mogelijk. Veelal wordt daarbij gebruik gemaakt van software die GRATIS is te installeren zoals Joomla, Wordpress, Drupal of één van de vele anderen die je hiernaast kunt vinden.

Voor het gebruik van deze GRATIS software is minimaal een webhosting pakket S nodig, deze voldoet aan alle eisen voor deze plugins!! Voor wie een Coppermine fotoalbum of phpBB forum wil gebruiken adviseren wij webhosting pakket L.

Wanneer er nog vragen zijn of voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Clients

Mogelijkheden

joomla

Joomla

Joomla!™ is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je websites en online applicaties kunt bouwen. Joomla! is één van de meest gebruikte pakketten om websites mee te maken.

wordpress

Wordpress

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gefocused op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis.

drupal

Drupal

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gefocust op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. WordPress is van onschatbare waarde en dat geheel gratis.

phpbb

phpBB

phpBB is gratis forumsoftware voor op het internet, een manier om je eigen "community" te starten. Gebruikers hoeven niet tegelijkertijd online te zijn om met elkaar te communiceren.

coppermine

Coppermine

Coppermine Photo Gallery is een geavanceerd, gebruiksvriendelijk, fotogalerij-script met ingebouwde ondersteuning voor andere multi-media/data bestanden. De galerij kan privaat zijn, alleen bereikbaar voor de geregistreerde gebruikers, en/of open voor alle bezoekers van uw site.